Страници

понеделник, 28 април 2014 г.

Код ,,Червено" ! 12еп.

Беше слънчев и хубав ден. Идеален ден за срещи и затова Кийра и Джей го бяха избрали. Сули стана към 6:00 часа. Влезе в банята и пусна водата във ваната. Влезе отново в стаята си и си взе всичките козметични чантички. Сложи във водата от новите си сапуни и кристали. Запали няколко свещи. Изми си зъбите и си вчеса косата. Преди да влезе във ваната си върза косата на висок кок. Отпусна се и си сложи маска.
 
Седеше така докато пяната не се разтвори. Излезе и се зави с къса кърпа. Махна си маската и сложи на тялото си крем и спрей за тяло. Върна се към лицето си. Направи си масаж и след се изми и го намаза. Облече се и си пусна косата. Сложи си очна линия,спирала и гланц. Сплете се на две рибени кости. Погледна часовника и видя,че е 11:00 часа. Излезе и видя спящият Таемин.
-Таемини ... -легна върху него.- Ставай. -започна да го бута.
-Изморен съм.-отговори едвам той.
-Хайде де не сме си легнали късно.-продължи да го бута.
-Да,но тази вечер ще си легнем.
Таемин я хвана и си смениха местата. Косата му беше много рошава,във всички посоки, и беше усмихнат до уши. Започна да я гъделичка. По едно време спря и я целуна.



-Отивай да си вземеш лекарствата.- каза след като се отдръпна от нея.
-Добре.-стана от леглото.
-Как успя да се наконтиш,но не се сети да си пиеш хапчетата.
-Това е твоя работа.-намигна му Сули.-Оправяй се по-бързо.
Таемин стана и си среса косата. Целуна Сули след като си взе хапчетата. Тя изкара една чанта и сложи анорак,суичър и една кърпа. Слезе долу да вземе сандвичите,които направи снощи,водата и солетите. Като се качи горе Таемин се обличаше.
-Изкъпа ли се?
-Да и си измих зъбите.
-Бърз си.
-Мерси,а сега да тръгваме.
Слязоха в гаража и взеха двойното колело. По пътя спряха и си взеха закуски. Спряха в парка,за да закусят. След това отново се отправиха на път. Стигнаха гората. Оставиха си колелетата при един дядо и тръгнаха да се катерят. Двамата бяха отровени и им трябваше специални тренировки,лекарства и чист въздух. В началото беше лесно,но после стана стръмно. Сули първа се измори и затова решиха да спрат на една полянка. Сули легна и започна да диша тежко. Таемин остави чантите и извади и постели една покривка. Взе Сули и я постави на нея. Извади едно шише вода и й го подаде. Започна да разтрива краката й. След като й се успокои дишането Сули взе хапчета. Поседя малко,но и стана лошо. Тя стана и отиде настрани и повърна. Таемин отиде при нея и й хвана косата,за да не се нацапа и започна да и разтрива гърба.
-Сякаш от вътре се разпадам.-каза Сули.
-Спокойно. Не мисли за това.
Двамата се върнаха и седнаха.
 
 Таемин и даде плодово мляко,а той си взе сандвич. Сули се подпря на него.
-Само не започвай да ми говориш какво ще е да си мъртъв и как ли аз ще го преживея.-каза Таемин.
-Няма спокойно.-усмихна се Сули.-Вече се чувствам по-добре. Искаш ли да продължим? 
-Ще издържиш ли?-погледна я.
-Искам да се изкача до горе. Гледката е уникална.
-Добре,хайде.
Оправиха се и тръгнаха. По пътя видяха реката и спряха. Сули си взе шишето и клекна да го напълни. 
-Не се знае дали е чиста.-доближи се Тае.
-Може да не сме като предшествениците си,но все още владеем някой други магии.-усмихна му се.
-Значи е чиста?-учуди се.
-И допълнително я пречиствам. 
-Значи ще направя това.
Таемин я хвана и я хвърли във водата. Сули направи магия и го опръска. Таемин използва силите си и отиде светкавично бързо при нея. Започнаха да се пръскат и да се целуват. Изведнъж Тае я хвана и я завъртя и в този момент се чу изтрел.
-Прикрий ни и да бягаме.-каза й той.
Сули използва силите си,за да направи стена от вода. Взеха чантите и побягнаха. Изтрелите продължаваха. Стигнаха поляната и Тае хвана Сули и използва силите си,за да я прекосят. Скриха се зад едно голямо дърво хванати за ръце и дишайки учестено. В гората беше тихо. Тае се заслуша,а Сули изкара камшика си. Изведнъж от дясната им страна се появи джип и стреляха с револвер. Сули направи невидим щит и Таемин нападна. Уби и двамата. Двамата продължиха да бягат.
-Да се разделим?-предложи Сули.

-
Не мисля,че това ще е добра идея.
Тае се спъна и падна. Извика и се хвана за крака.
-Ранили са те.-клекна до него Сули.
-Може и това с разделянето да е добра идея.
-Сигурен ли си,че ще успееш да се справиш?
-Среща в къщата на дядото,където оставихме колелетата.
-Само, че този ще си наемем кола.
-Съгласен.-и я целуна.
Двамата се разделиха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар